Uitbundig gegarneerde vissalade (Ben)
Pannekoekjes met bonenbeton (vegetarisch) (Ben)
Spare ribs (Suus en Eltjo)
Champignon-kaastaart (Pa en moe)
Jansons verleiding (Pa en moe)
Lamsballetjes (Marc en Marcella)
Neusjes van de zalm (Bert)
Kipkluifjes (Harry)
Chocoladetaart (Karin)
Zuurkoolquiche (vegetarisch) (Nathalie)
Bladerdeegflapjes met champignon-eier-kerrie vulling (vegetarisch, halal en zoutloos) (Modita)
Herrencrème (Dolf)
Kaasplankje (Marieke)
Fruitpunch met en zonder alcohol (Naomi en Alain)
Mercimekli kofte (vega linzenballetjes met haydari) (Marit en Yunis)
Stokbrood (Marc en Marcella)
 
Foto's
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De gerechten die dit menu omlijsten zijn van Hotel-Restaurant De Tjongervallei